Nebim
Nebim e-Haber 23 Haziran 2016
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Opmar Optik Genel Müdürü Sertaç Karaca:"Nebim V3 ERP sayesinde insan hatalarını minimize edip, optik süreçlerimizi tamamen sistematik bir şekilde yönetme olanağına kavuşmuş olduk"
  • Panço Yönetim Kurulu Başkanı: “Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimiz hızlandı, zaman ve maliyet avantajı sağladık.
  • Nebim Haber'in 17. Sayısı Çıktı
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz, Aymod Fuar'ına Katıldı, 30 Mart-2 Nisan
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz EVTEKS Fuar’ında Yerini Aldı, 17-21 Mayıs
  • Nebim, BMD "Hedef, Dünya" Etkinliğine Sponsor Oldu, 16 Mayıs 2016
  • Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
Opmar Optik Genel Müdürü Sertaç Karaca:"Nebim V3 ERP sayesinde insan hatalarını minimize edip, optik süreçlerimizi tamamen sistematik bir şekilde yönetme olanağına kavuşmuş olduk"

Nebim Winner’dan Nebim V3 ERP’ye geçiş bizim için bir yükseltme gibi değil tamamen yeni bir programı geçiş gibi oldu. Tüm süreçler, yetkiler ve raporlar baştan tasarlandı. Bu süreç her iki taraf içinde yoğun ve yorucu geçti. Fakat bu sıfırdan geçiş daha önce fark etmediğimiz iş süreçlerini ele almamıza, daha da yetkilendirmemize ve yönetmemize olanak sağladı. Ayrıca bir önceki programda yapamadığımız, optik sektörü için önemli olan SGK reçete işlemleri, ürün kart adı uzunluğu, ürün özellik sınıf sayısı, ürün resimleri, personel yetkileri gibi birçok özelliğe de kavuşmuş olduk.

Yazının devamı için tıklayınız.

Panço Yönetim Kurulu Başkanı: “Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimiz hızlandı, zaman ve maliyet avantajı sağladık.

ERP seçimi sonrası süreç; proje yöneticilerinin ve anahtar kullanıcıların bilgilendirilmesi ve firma içindeki işleyişin danışmanlara aktarılmasıyla başladı. Gerçekleşen toplantılar sonrası, işleyiş içerisinde Panço olarak kurumsal kimliğimize uygun senaryolar değerlendirilip kurgulandı. Firma bünyemizde üretim, perakende, finans ve muhasebe departmanlarında çalışan tüm personelin çalışmaları aynı sistem içinde tasarlandı. Tüm bu adaptasyon sürecinin amacı iyi bir alt yapı oluşturarak firmanın verimliliğini arttırmaktı. Bu süreç içerisinde bizleri Nebim çözümleri ile tanıştıran Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz Yazılım çözüm odaklı yaklaşımı ile her zaman yanımızda oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Haber'in 17. Sayısı Çıktı

Nebim Haber'in 17.Sayısı çıktı. Yeni sayımızda; ARC, Armine, AS Spor, Batik/Tıffany, Chicco, Columbia, Evren Saat, Lescon, Opmar, Özkan Tekstil, Panço, Perspective, Royal Halı, Saraçoğlu, Suwen, Süvari ve Talu Tekstil röportajlarını okuyabilirsiniz. Teknoloji Çözüm Ortaklarımız'dan Hugin, Profilo, Panorama, BimSA, eFinans, FIT, Global Blue ve Turatel röportajları da keyifle okucağınız yazılarımız arasında.

Dergimizin dağıtımı yakın zamanda başlayacaktır. Keyifle okumanız dileğiyle.

Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz, Aymod Fuar'ına Katıldı, 30 Mart-2 Nisan

30 Mart-2 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen 16.Uluslarası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz Yazılım da katıldı. Sektörün öncü firmalarının katıldığı fuar da ziyaretçiler Techiz standını ziyaret ederek Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Nebim'in Yeni Nesil ÖKC entegrasyon yöntemleri hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı fuar yoğun katılım ile sona erdi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz EVTEKS Fuar'ında Yerini Aldı, 17-21 Mayıs

Düzenlendiği her yıl, dünya çapında yankılar uyandıran EVTEKS Fuarı, 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de 22'inci gerçekleşti. Türkiye'de yıldızı parlayan ev tekstil sektörünün en büyük platformu olan EVTEKS Fuar'ında Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz'da yerini aldı. Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergilendiği ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu "EVTEKS İstanbul Ev Tekstili Fuarı" 22'inci kez CNR EXPO Yeşilköy'de kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından ITF İstanbul Fuarcılık organizasyonunda Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğinde yapılan EVTEKS Fuarı, 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşti.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, BMD "Hedef, Dünya" Etkinliğine Sponsor Oldu, 16 Mayıs 2016

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), 16 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00-12:00 saatleri arasında, Raffles Hotel Zorlu Center'da "Hedef, Dünya" başlıklı bir etkinlik düzenledi. Yurtdışına açılım vizyonuyla, hedef ülkeler hakkında öngörülerin yeniden şekillendirileceği bu toplantıya Nebim'de sponsor olarak katıldı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor

Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. Kullanıcıların, Nebim'in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar

Yazının devamı için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.