Nebim
Nebim e-Haber 23 Şubat 2016
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, Bloomberg TV'ye Verdiği Röportajda 2015 Yılını %36.6’lık Bir Büyüme ile Kapattıklarından Bahsetti
  • Nebim Ankara Bölge’de Müşterileri ile Buluştu, 9 Şubat 2016
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin'den e-Dönüşüm Semineri
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş IF Wedding Fashion İzmir Fuar’ına Katıldı, 2-5 Şubat 2016
  • Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, Bloomberg TV'ye Verdiği Röportajda 2015 Yılını %36.6’lık Bir Büyüme ile Kapattıklarından Bahsetti

Türkiye’de aslında perakende sektörü 1990’larda ve 2000’li yıllarda çok büyüdü. Biz de bu sektöre odaklandığımızdan dolayı ciddi bir büyüme elde ettik. Bunun yanı sıra, 2010 yılında Nebim V3 adını verdiğimiz yeni nesil ERP uygulamamızı da faaliyet geçirdik. O zamandan bu yana geçtiğimiz 5 yılda yıl bazında %20 ile %30 arasında değişen büyümeler gösteriyoruz. 2015 yılını da %36.6’lık bir oran ile kapadık. 2016 yılı içerisinde de benzer büyüme hedefliyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Ankara Bölge’de Müşterileri ile Buluştu, 9 Şubat 2016

Nebim Ankara’da düzenlediği etkinlik kapsamında 9 Şubat tarihinde, Holiday Inn’de müşterileri ile buluştu. Açılış konuşmasını Nebim Ankara Bölge Koordinatörü Serkan Yalçın’ın yaptığı etkinlik içeriğinde Nebim V3 ERP’nin Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar (YNÖKC) ile entegrasyonu, e-Arşiv uygulamaları ve Nebim V3’ün geliştirilen yeni uygulamaları katılımcılar ile paylaşıldı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin'den e-Dönüşüm Semineri

OTİAD ve Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin Yazılım iş birliği ile OTİAD üye firmalarına "e-Dönüşüm" semineri düzenlendi. OTİAD'ın merkezinde gerçekleşen seminerde söz alan Nebim Çözüm Ortağı Yöneticisi Fatih Taşkıran; mesleki sorunların çözümü için yeni bir döneme girildiğini, dünyada iletişim ve bilgi teknolojilerinin hızla değiştiğini ve mesleğinde bundan etkilendiğini söyledi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş IF Wedding Fashion İzmir Fuar’ına Katıldı, 2-5 Şubat 2016

Alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan IF Wedding Fashion İzmir, 10. kez yerli ve yabancı sektör profesyonellerini ağırladı. Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörünün kalbinin attığı, katılımcı ve ziyaretçilerine kusursuz hizmet veren bir fuar olan IF Wedding 2016’ya Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş da katıldı. Giltaş standını ziyaret eden fuar katılımcıları, bir yandan Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgiler alırken bir yandan da Giltaş uzmanları ile fikir alışverişi gerçekleştirme fırsatını da yakalamış oldular.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor

Nebim’in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. NebimAkademi'de şu anda 412 video bulunmaktadır. Kullanıcıların, Nebim’in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar

Yazının devamı için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.