Nebim
Nebim e-Haber 4 Aralık 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Intersport Genel Müdürü, Arda Nal: "Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimizi yakından takip edebiliyor, denetleyebiliyor ve kaynaklarımızı daha verimli kullanabiliyoruz."
  • Mendo's Yönetim Kurulu Başkanı, Vedat Stamati ve Mendo’s Satın Alma Yöneticisi, Metin Stamati: "Nebim V3 sayesinde; raporlama süreçlerimiz hızlandı, mağazalar arası otomatik dağıtım sağlandı, QlikView ile Ipad üzerinden hızla raporlar alabilir duruma geldik."
  • Nebim ve Bimsa'dan Dijital Dönüşüme Hız Kazandıracak İş Ortaklığı
  • Nebim ve e-Finans e-Dönüşüm için Güçlerini Birleştirdi
  • Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Yüklenmeye Devam Ediyor
  • Nebim, Perakende Günleri 2015’e Katıldı, 25-26 Kasım 2015
  • Nebim, IDC Perakende, Üretim, e-Ticaret Teknoloji Konferansı'na Sponsor Olarak Katıldı, 19 Kasım 2015
  • Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş Müşterileri ile Buluştu
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
  • Nebim Eğitim Takvimi
Intersport Genel Müdürü, Arda Nal: "Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimizi yakından takip edebiliyor, denetleyebiliyor ve kaynaklarımızı daha verimli kullanabiliyoruz."

44 ülkede 5,500’ün üzerinde mağazası ile Intersport dünyanın en büyük spor perakendecisidir. Böyle büyük bir sistemin Türkiye bacağı olarak tüm sistemlerimizi kurarken birinci önceliğimiz performansımızı en üst seviyede tutacak iş ortakları ve çözümler seçmekti. Elbette profesyonelce yönetilen tüm firmalarda iş süreçlerinin takip edilebilir, denetlenebilir olması ve kaynakları verimli kullanılabilmesi adına operasyonları bir ERP sistemi aracılığı ile gerçekleştirmek bir gerekliliktir. Intersport olarak biz de sistemin bize verdiklerinden en iyi şekilde faydalanmak ve verimliliğimizi en üst seviyede tutmak adına, süreçlerimizi geçmişte Nebim Winner, son dönemde ise Nebim V3 ERP ile takip ediyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Mendo's Yönetim Kurulu Başkanı, Vedat Stamati ve Mendo’s Satın Alma Yöneticisi, Metin Stamati: "Nebim V3 sayesinde; raporlama süreçlerimiz hızlandı, mağazalar arası otomatik dağıtım sağlandı, QlikView ile Ipad üzerinden hızla raporlar alabilir duruma geldik."

Calvin Klein Jeans, Mendo’s, Brandy’s, A. Morato, Emporio Armani EA7 adı altında toplam da 26 mağaza ve distribitörlüğü alınan Joop, Antony Morato, Emporio Armani EA7, Guess Aksesuar gibi çeşitli markaları bünyesinde bulunduran bir marka olarak Nebim V3 ERP'yi tercih ettik. Geçiş sonrası; standart raporlarımın geldiğini, mağazalar arası otomatik dağıtımın çalıştığını, yurt dışında olan koordinatörümüzün siparişlerini veri ambarından rapor çekerek takip edebildiğini, QlikView uygulaması ile Ipad üzerinden geçen yıl karşılaştırmalı rapor alabildiğini gördük. Öncesinde bir rapor için hafta içini bekleyip, bilgi işlemden bilgi almamız gerekiyordu. Nebim V3 sonrasında; showroom müşterileri için siparişler, sipariş uygulaması ile alınıp oluşturulabiliyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim ve Bimsa'dan Dijital Dönüşüme Hız Kazandıracak İş Ortaklığı

Türkiye’nin dijital dönüşümünün iki önemli oyuncusu dijital dönüşümde yetkili ve en etkin hizmeti vermek üzere işbirliği yaptı. Dijital dönüşümde yetkili entegratör şirket olan BimSA ve Türkiye’de Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) alanındaki iş uygulamalarıyla kurumların iş süreçlerini destekleyen Nebim işbirliklerinin kapsamını genişletti. E-Fatura konusundaki iş ortaklıklarına 2016 Ocak ayından itibaren 2014 yılı bilançosu 5 milyon TL ve üzeri olan ve internet üzerinden satış yapan mükelleflere zorunlu olacak e-arşiv’i de dahil etti. Artık Nebim V3 ERP uygulamasını kullanan firmalar, BimSA’dan e-arşiv hizmeti alarak e-arşive ERP’leri ile entegre bir şekilde geçiş yapabilecekler.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim ve e-Finans e-Dönüşüm için Güçlerini Birleştirdi

Nebim ve e-Finans tarafından kurulan iş ortaklığı ile e-Fatura ve e-Defterden sonra e-Arşiv Fatura entegrasyzonu için de müşterilere tam entegre çözümler sunuluyor.

Bu işbirliği ile; Nebim kullanan firmalar, ek bir ara uygulamaya gerek olmadan e-Finans özel entegratör hizmeti aracılığı ile Nebim V3 üzerinden gelen-giden e-Faturalarını yönetebilir, e-Arşiv faturalarının e-Finans sistemlerinde saklanması ve Gelir İdaresi Başkanlığı’na raporlanmasını sağlayabilir ve Nebim uygulamaları üzerinden oluşturulan CSV dosyaları ile e-Finans sisteminde e-Defterlerini oluşturup 10 yıl süre ile saklayabilirler.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Yüklenmeye Devam Ediyor

Nebim’in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. Kullanıcıların, Nebim’in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, Perakende Günleri 2015’e Katıldı, 25-26 Kasım 2015

Nebim, 2001 yılından bu yana Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu olan ve uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri haline gelen Perakende Günleri 2015 etkinliğinde her yıl olduğu üzere bu yıl da yerini aldı.

Katılımcılar; Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacıların yeni uygulamaları ve perakende dünyasının en yeni boyutlarını geniş bir yelpazede gündeme getirdiği Perakende Günleri 2015 etkiliğinin fuar alanında, etkinlik sponsorları arasında da yer alan Nebim standını ziyaret etme fırsatını yakaladılar.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, IDC Perakende, Üretim, e-Ticaret Teknoloji Konferansı'na Sponsor Olarak Katıldı, 19 Kasım 2015 

Nebim, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Wyndham Grand Levent Otel’de IDC tarafından düzenlenen Perakende, Üretim ve e-Ticaret Teknoloji Konferansı'na sponsor oldu. Tüm gün süren etkinlikte; Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu ve İpekyol Bilgi Teknolojileri-Lojistik Direktörü Şevket Çelikkanat birlikte sahneye çıkarak ortak bir sunum gerçekleştirdiler. "Pratikte Omni-Channel" konulu sunum katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş Müşterileri ile Buluştu Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş Müşterileri ile Buluştu

Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş, Nebim ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında İzmir Swiss Otel'de müşterileri ile buluştu. Açılış konuşmasını Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı’nın yaptığı etkinlik içeriğinde Nebim V3 ERP’nin Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar (YNÖKC) ile entegrasyonu, e-Arşiv uygulamaları ve Nebim V3’ün geliştirilen yeni uygulamaları katılımcılar ile paylaşıldı. Taşçı’nın sahneye davet ettiği Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu sunumunda; e-Fatura ve e-Defter ile başlayan e-Dönüşüm sürecinden, bu süreç için Nebim’in geliştirdiği yeniliklerden, değişen müşteri kitlesinden, buna bağlı olarak oluşan “omni-kanal”ve “omni-müşteri”kavramlarından bahsetti.

Yazının devamı için tıklayınız.

Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Eğitim Takvimi için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.