Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 16 Ocak 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü, Füsun Kuran:"Nebim V3 ERP'nin kasadaki Paro entegrasyonu sayesinde müşterilerimize avantajlı kampanyalar sunuyoruz."
  • Nebim Planet 2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz
  • NebimExtra Portalindeki Nebim V3 Videoları, Nebim V3'ü Daha Etkin Kullanmanızı Sağlayacaktır 
  • Nebim V3’ün Veri Ambarı Raporlama Özellikleri Zenginleşti
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
  • Nebim Eğitim Takvimi
Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü, Füsun Kuran:"Nebim V3 ERP'nin kasadaki Paro entegrasyonu sayesinde müşterilerimize avantajlı kampanyalar sunuyoruz." Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü, Füsun Kuran:"Nebim V3 ERP'nin kasadaki Paro entegrasyonu sayesinde müşterilerimize avantajlı kampanyalar sunuyoruz."

ABD'nin ilk hazır giyim markası olan ve Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, markanın büyüme planlarından, büyüme sürecindeki Nebim V3 ERP etkisinden ve gelecek planlarından bahsetti. Nebim V3'ü tercih etme nedenlerinden de bahseden Kuran, özellikle Nebim V3 ve Para entegrasyonu ile sağladıkları faydaları anlattı.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Planet  2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz Nebim Planet  2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz

Nebim Planet 2014 etkinliği 30 Ekim'de Grand Hyatt İstanbul'da gerçekleştidi. Etkinliğe ait detaylı haberi okumak için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe ait videoaları da YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.
NebimExtra Portalindeki Nebim V3 Videoları, Nebim V3'ü Daha	Etkin Kullanmanızı Sağlayacaktır NebimExtra Portalindeki Nebim V3 Videoları, Nebim V3'ü Daha Etkin Kullanmanızı Sağlayacaktır

Nebim uzmanları tarafından  Nebim V3'ü daha etkin kullanabilmeniz için birçok püf nokta içeren ve en fazla birkaç dakika süren Nebim V3 videoları hazırlanmaktadır. Şu anda  46 tane video bulunmakta olup zaman içerisinde bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. Bu videolara NebimExtra portalinde yer alan Destek bölümündeki Görüntülü Dersler'den ulaşabilirsiniz.

ü
Nebim V3’ün Veri Ambarı Raporlama Özellikleri Zenginleşti Nebim V3’ün Veri Ambarı Raporlama Özellikleri Zenginleşti

Nebim V3 Veri Ambarı’na Ver.14.4.1 ve Ver.14.10.1 versiyonlarında eklenen yenilikler sayesinde veri ambarı güncelleme süresi kısalırken; envanter, taksitli satış ve muhasebe ile ilgili raporlama olanakları zenginleşti.

Yazının devamı için tıklayınız.
Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve  uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber’i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber’e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim’in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber’lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber’lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, “nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway’inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini” iletebilirsiniz.

Nebim’den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2014 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.