Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 1 Aralık 2014
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Nebim Planet 2014 Etkinliğinde Nebim'in e-Dönüşüm Vizyonu Tanıtıldı
  • Nebim QlikView Visualize Your - World Etkinliğine Katıldı
  • Nebim 14.Bilişim Zirvesi Kapsamında KMD Perakende-BT Roundtable ve Sempozyumları'nda Yerini Aldı
  • e-Defter'e Geçişte Geç Kalmayın!
  • Nebim'den Yeni SMS İşbirliği
  • Nebim V3 Özelliklerini Tanıtan "Tutorial Videoları'nı" İzleyebilirsiniz
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro Aymod Fuar’ına Katıldı
  • Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Aldı
  • Nebim Eğitimleri
Nebim Planet 2014 Etkinliğinde Nebim'in e-Dönüşüm Vizyonu Tanıtıldı, 30 Ekim 2014 Nebim Planet 2014 Etkinliğinde Nebim'in e-Dönüşüm Vizyonu Tanıtıldı, 30 Ekim 2014

400'den fazla firmanın katıldığı etkinlikte; Nebim'in ERP çözümü Nebim V3'ü kullanan Derimod, Evkur, Olgarlar ve Penti'nin yöneticileri, proje deneyimlerini katılımcılar ile paylaştılar.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim QlikView Visualize Your - World Etkinliğine Katıldı Nebim, "QlikView Visualize Your – World" Etkinliğine Katıldı

24 Eylül Çarşamba günü Intercontinental Hotel, İstanbul'da gerçekleştirilen Visualize Your World-Türkiye etkinliğinde Qlikview kullanıcıları, iş ortakları ve iş zekası ihtiyaçlarına Qlikview ile çözüm bulmayı planlayan potansiyel kullanıcılar bir araya geldi.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim 14.Bilişim Zirvesi Kapsamında KMD Perakende-BT Roundtable ve Sempozyumları'nda Yerini Aldı, (30 Eylül-1 Ekim) Nebim 14.Bilişim Zirvesi Kapsamında KMD Perakende-BT Roundtable ve Sempozyumları'nda Yerini Aldı, (30 Eylül-1 Ekim)

30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 14. kez gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi, bu yıl üç kıtadan, ulusal ve uluslararası profesyoneli bir araya getirdi. Nebim, zirvenin ilk günü Perakende Roundtable görüşmelerine katıldı. Zirvenin ikinci günü ise Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu ve Tanı firması Genel Müdürü Engin Oytaç, PwC Dolaylı Vergi Hizmetleri Direktörü Cem Aracı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen panele katıldı.

Yazının devamı için tıklayınız.
e-Defter’e Geçişte Geç Kalmayın! e-Defter’e Geçişte Geç Kalmayın!

Eğer firmanız e-Defter uygulamasını kullanmakla yükümlü ise, dikkatinizi çekmek istediğimiz önemli tarihler ve uyarılarımız var:

  • e-Defter kapsamına giriyor musunuz?
  • e-Defter’e en geç ne zaman başvurmalısınız?
  • Nebim’in sağladığı e-Defter çözümü hakkında bilgi alın.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim'den Yeni SMS İşbirliği Nebim'den Yeni SMS İşbirliği

Nebim; giderek yaygınlaşan "ön ödemeli SMS" pazarında Nebim kullanıcılarına alternatif bir çözüm sunabilmek üzere, BTK (Bilgi Teknoloji  ve İletişim Kurumu) tarafından 19.06.2012 tarihinde, STH-146 belge numarası ile toplu mesaj gönderiminde "Operatörlük Yetki Belgesiyle" yetkilendirilmiş ve GSM operatörleri ile SMS sonlandırma sözleşmelerine imza atmış "Ajans SMS" ile bir işbirliği gerçekleştirdi.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim V3 Özelliklerini Tanıtan "Tutorial Videoları'nı İzleyebilirsiniz Nebim V3 Özelliklerini Tanıtan "Tutorial Videoları'nı İzleyebilirsiniz

NebimExtra Portali üzerinden, Nebim V3’teki yazılım özelliklerini tanıtan kısa “Tutorial Videoları” izleyebileceksiniz. Deneyimli kullanıcılarınızın Nebim yazılımınızın kullanımı ile ilgili püf noktalarını öğrenmelerini sağlamakla birlikte, firmanıza yeni katılan ve Nebim yazılımları hakkında henüz deneyimi olmayan kullanıcılarınızın yazılımdan elde edecekleri faydalar hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olmalarını sağlayacak ve firmanızdaki kullanıcı verimliliğini artırabileceksiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro, Aymod Fuar’ına Katıldı, 5-8 Kasım 2014 Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro, Aymod Fuar’ına Katıldı, 5-8 Kasım 2014

Ayakkabı üreticilerini, tedarikçilerini, distribütörlerini ve tasarımcılarını bir araya getiren AYMOD fuarı, 5-8 Kasım tarihlerinde CNR'da gerçekleşen Avrupa'nın üçüncü büyük ayakkabı moda fuarında Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro da yerini aldı.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Aldı, (26-27 Kasım) Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Aldı, (26-27 Kasım)

2001 yılından bu yana Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu, uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri etkinliğine Nebim de her yıl olduğu üzere bu yıl da katıldı.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Eğitimleri

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Eğitim Takvimi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber’i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber’e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim’in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber’lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber’lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, “nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway’inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini” iletebilirsiniz.

Nebim’den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2014 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.