Nebim
17 Aralık 2013
Röportajlar

Beşiktaş JK'de Nebim V3 ERP ile Bilgiye Dayalı Yönetim Sistemi Kuruluyor

Beşiktaş JK'de Nebim V3 ERP ile Bilgiye Dayalı Yönetim Sistemi Kuruluyor

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde, bilgi edinme ve edinilen bilgiyi sportif ve ekonomik başarıya dönüştürme hedefiyle bilgi sistemleri kurulumu için çalışmalara başlandı.

Globalleşen dünyada büyük şirketler ve Avrupalı spor kulüplerinin uyguladığı bilgiye dayalı yönetim anlayışı, Beşiktaş'ta da hayata geçiriliyor. Kulübün kurumsallaşmasına yönelik atılan adımlardan temel nitelikte olan bilgi sistemleri altyapısı, Beşiktaş'ın geleceğini şekillendirmede büyük faydalar sağlayacak.

Beşiktaş JK Başkan Fikret Orman, Akaretler 'deki kulüp binasında gerçekleştirdiği sunumda; kulübün kurumsallaşmasına yönelik atılan adımlardan temel nitelikte olan Nebim V3 ERP ile bilgiye dayalı yönetim sisteminin, Beşiktaş'ın geleceğini şekillendirmede büyük faydalar sağlayacağını belirtti.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim'den Haberler
Nebim V3 ile Finansman Yönetim Nebim V3 ile Finansman Yönetimi

Nebim e-Haber'in bu sayısında Finansman Yönetimi  anlatılacaktır. Müşteri, Tedarikçi, Banka ve Kasa hesaplarının etkin ve pratik bir şekilde denetimi, nakit akışının doğru yönetilebilmesi açısından son derece önemlidir. Borç ve alacakların tüm finansal kaynaklar kullanılarak anlık takip edilebilmesi, firmanın hızlı ve doğru karar vermesine yardımcı olur.

Yazının devamı için tıklayınız.

Toplu Mesajlaşma Hediyeli Paket Kampanyası Toplu Mesajlaşma Hediyeli Paket Kampanyası

02 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında aldığınız SMS paketi kadar Toplu SMS HEDİYE!

Bu kampanya ile,

  • Son 6 ayda 100 SMS ve altında gönderim yapmış faturalı aboneler
  • Son 6 ayda hiç paket alımı yapmamış ön ödemeli toplu mesajlaşma aboneleri
  • Yeni Toplu Mesajlaşma abonelerimiz
Aldıkları ön ödemeli SMS paketi kadar Toplu SMS kazanacaktır. Kampanyada kazanılan hediye SMS’ler, bir sonraki ay hesaba yüklenecektir. Başvuru için erkank@nebim.com.tr e-posta adresinden ya da 0549 354 40 25 numaralı cep telefonundan Mobil Servisler Satış Yöneticisi Erkan Karamağra ile irtibata geçebilirsiniz.

Gelecek Etkinlikler
Nebim, BMD Eğitim Festival'inde Oturum Sponsoru Olarak Yerini Alıyor Nebim, BMD Eğitim Festival'inde Oturum Sponsoru Olarak Yerini Alıyor

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından 17 Aralık Salı günü İstanbul Hyatt Otel'de gerçekleşecek Eğitim Festival'ine Nebim de sponsor olarak katılıyor.

Katılımcılar, Türkiye'nin önde gelen 150 markasının insan kaynakları yöneticileri ile konuşma fırsatı yakalayacakları festivalde ayrıca kurulacak olan stantlarda birçok firma ile bir araya gelebilecekler. Nebim, festivalin dikkat çeken oturumlarından Sami Kariyo-Sinan Öncel'in "Başarı için eğitim gerçekten şart mı?" sponsor olmak ile birlikte fuar alanında da yer alıyor.

Katılımcılar, Nebim standını ziyaret ederek Nebim'in eğitim ve İK uygulamaları ile ilgili detaylı bilgiler alabilirler.

Yazının devamı için tıklayınız.

Eğitimler
Aralık 2013

Nebim eğitimleri; Kasiyerlikten Mağaza Müdürlüğüne, Ürün Yöneticiliğinden Bilgi İşlem Uzmanlığına kadar birçok alanda kariyer yapmak isteyen bireysel adaylara ve firmalarında Nebim yazılımlarını uzman düzeyde yönetebilmeyi hedefleyen deneyimli kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Eğitimlerin sonunda elde edilebilecek Temel Kullanıcı veya Nebim Application Expert (NAE ) sertifikasyonlarının faydaları Eğitim ve Sertifikasyon sayfasında özetlenmektedir.

Temel Kullanıcı Eğitimlerinde Nebim V3, Nebim Winner ve Üretim yazılımları için eğitim verilirken, Uzmanlık Eğitimlerinde de Bilgi İşlem, Ürün Yönetimi, Satın Alma, Depo Yönetimi, Satış Kanalları, Finans Yönetimi, Muhasebe, Sabit Kıymetler, Mağaza Yönetimi, İK, Bordro, Satılan Malın Maliyeti, İndirim Kampanyaları, Rapor Geliştirme ve Üretim gibi konularda eğitimler verilmekte ve bu eğitimler sonunda uzmanlık sertifikasyon sınavları yapılmaktadır.

Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsiz olup, aynı zamanda Nebim yazılımları kullanan firmalar için Temel Kullanıcı ve Uzmanlık Eğitimlerinde %60a varan indirimli fiyat avantajı sunulmaktadır.

Ayrıca; yeni Nebim V3 versiyonları ile gelen yenilikleri Nebim V3 kullanıcılarına tanıtmak amaçlı yeni versiyon eğitimleri düzenlenmektedir. Nebim V3 Versiyon Yenilikleri Eğitimleri, NebimExtra Versiyon Güncelleme ve Destek anlaşması olan firmalar ve uyarlama projesi devam etmekte olan Nebim V3 kullanıcıları için ücretsizdir.

Nebim; Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımlarında uzmanlaşmış ve uzmanlıklarını sertifikasyon sınavlarında kanıtlayan kullanıcılara, ilgili yazılım için Nebim Application Expert (NAE) Sertifikası vermektedir.

Eğitim Takvimi

Nebim, e-Haber'i düzenli olarak Nebim kullanıcılarına, iş ortaklarına ve iletişime geçtiği abonelere göndermektedir. Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin, Üye olun. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ve üyelikten ayrılmak için tıklayın. Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin. Copyright © 2013 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, Halojen, Nebimextra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların tescilli markalarıdır. Nebim bu mesajı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve mesajın içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu mesajdaki içerik teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, mesajın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.