Nebim
26 Kasım 2013
Röportajlar

BirkenStock

BirkenStock (Form Medikal) Şirket Sahibi Nazım Betin: "Nebim V3 ile tüm sistemi anlık olarak takip edebiliyor ve iş süreçlerinde daha hızlı kararlar alabiliyoruz."

Heidi Klum ve Bon Jovi gibi dünya starlarının ürünler tasarladığı Birkenstock markasının 1987 yılından itibaren Türkiye temsilciğini yürüten Form Medikal Şirket Sahibi Nazım Betin; kuruluşlarından itibaren firmalarının gelişim sürecini, 2012 yılında Nebim V3 ERP ile tanışmalarını bizlerle paylaştı. İş süreçlerini daha güçlü, pratik ve sağlıklı bir duruma getirebilmek için sektör tecrübesine güvenerek Nebim ile bir işbirliği sürecine girdiklerini belirten Betin, Nebim V3 ERP'yi seçerken; ülkelere göre uyarlanabilir yapısı ve çoklu dil desteği özelliklerinin belirleyici olduğundan bahsetti.

Yazının devamı için tıklayınız.

MÇS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mekin Açar: "Nebim V3 ile siparişten sevkiyata tüm süreçlerimizde entegre bir yapıya kavuştuk."

MÇS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mekin Açar: "Nebim V3 ile siparişten sevkiyata tüm süreçlerimizde entegre bir yapıya kavuştuk."

1990 yılından itibaren valiz ve çanta sektöründe faaliyet gösteren, 2012 itibari ile de bayan ayakkabı sektörüne atılan MÇS Çanta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mekin Açar, firmalarının oluşum sürecini ve bu süreçte Nebim'in yerini, Nebim V3 ERP ile gelen yenilikleri ve kolaylıkları Nebim e-Haber okuyucuları için anlattı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim'den Haberler
Nebim V3 Ver 13.10.1 Versiyonu Çıktı, 9.10.2013 Nebim V3 Ver 13.10.1 Versiyonu Çıktı, 9.10.2013

Nebim V3'ün Ekim  2013 versiyonu; optik sektörü için cam ve çerçeve tanımlamaları, reçete ve sipariş işlemleri ve UBB kayıt işlemleri süreçlerini takip edecekleri yeni uygulamalar, e-fatura portal yöntemi ile yenilikler ve daha zengin raporlama olanakları sunuyor.

Ayrıca bu versiyonda; gözlük camı ve çerçevesi tanımlamaları, reçete ve sipariş işlemleri ve kare kod ve UBB kayıt işlemleri ile ilgili süreçleri takip edecekleri yeni fonksiyonlar örnek olmak üzere, optik sektörüne yönelik uygulamaların da Nebim V3’e eklenmesine başlandı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ile Fiyatlarınızı Daha Kolay Yönetebilir Esnek İndirim Kampanyaları ile de Satışlarınızı Artırabilirsiniz Nebim V3 ile Fiyatlarınızı Daha Kolay Yönetebilir Esnek İndirim Kampanyaları ile de Satışlarınızı Artırabilirsiniz

Nebim e-Haber'in bu sayısında Fiyat ve İndirim Kampanyaları anlatılacaktır. Nebim V3 ile fiyatlarınızı daha kolay yönetebilirsiniz.Esnek indirim kampanyaları ile de satışlarınızı artırabilirsiniz. Yazının devamında uygulamaları okuyabilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, Perakende Günleri 2013'te Yerini Aldı, 20-21 Kasım 2013 Nebim, Perakende Günleri 2013'te Yerini Aldı, 20-21 Kasım 2013

Perakende sektörünün en büyük buluşması olan Perakende Günleri 2013, 20-21 Kasım'da Lütfi Kırdar, İstanbul'da gerçekleşti.

Perakende Günleri çatısı altında iki gün boyunca Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı, İstanbul Perakende Fuarı ve Perakende Güneşi Ödülleri töreni gerçekleştiriliyor. Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacıların yer aldığı organizasyonda Nebim'de her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı. Katılımcılar, Nebim standını ziyaret ederek, Nebim ürün uzmanları ile fikir alışverişi yapma ve detaylı demoları izleme fırsatını yakaladılar.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı, Aymod Fuar'ına Katıldı, 6-9 Kasım 2013 Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı, Aymod Fuar'ına Katıldı, 6-9 Kasım 2013

Avrupa'nın üçüncü büyük ayakkabı moda fuarı olan Aymod fuarı 6-9 Kasım tarihlerinde İstanbul CNR Yeşilköy'de gerçekleşti. 50.000 ziyaretçinin katıldığı Uluslararası Ayakkabı Fuar'ında Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı Bilgisayar'da yerini aldı. Fuar ziyaretçileri Başarı Bilgisayar standını ziyaret ederek Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme ve canlı demo izleme fırsatını yakaladılar.

Yazının devamı için tıklayınız.

Eğitimler
Aralık 2013

Nebim eğitimleri; Kasiyerlikten Mağaza Müdürlüğüne, Ürün Yöneticiliğinden Bilgi İşlem Uzmanlığına kadar birçok alanda kariyer yapmak isteyen bireysel adaylara ve firmalarında Nebim yazılımlarını uzman düzeyde yönetebilmeyi hedefleyen deneyimli kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Eğitimlerin sonunda elde edilebilecek Temel Kullanıcı veya Nebim Application Expert (NAE ) sertifikasyonlarının faydaları Eğitim ve Sertifikasyon sayfasında özetlenmektedir.

Temel Kullanıcı Eğitimlerinde Nebim V3, Nebim Winner ve Üretim yazılımları için eğitim verilirken, Uzmanlık Eğitimlerinde de Bilgi İşlem, Ürün Yönetimi, Satın Alma, Depo Yönetimi, Satış Kanalları, Finans Yönetimi, Muhasebe, Sabit Kıymetler, Mağaza Yönetimi, İK, Bordro, Satılan Malın Maliyeti, İndirim Kampanyaları, Rapor Geliştirme ve Üretim gibi konularda eğitimler verilmekte ve bu eğitimler sonunda uzmanlık sertifikasyon sınavları yapılmaktadır.

Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsiz olup, aynı zamanda Nebim yazılımları kullanan firmalar için Temel Kullanıcı ve Uzmanlık Eğitimlerinde %60a varan indirimli fiyat avantajı sunulmaktadır.

Ayrıca; yeni Nebim V3 versiyonları ile gelen yenilikleri Nebim V3 kullanıcılarına tanıtmak amaçlı yeni versiyon eğitimleri düzenlenmektedir. Nebim V3 Versiyon Yenilikleri Eğitimleri, NebimExtra Versiyon Güncelleme ve Destek anlaşması olan firmalar ve uyarlama projesi devam etmekte olan Nebim V3 kullanıcıları için ücretsizdir.

Nebim; Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımlarında uzmanlaşmış ve uzmanlıklarını sertifikasyon sınavlarında kanıtlayan kullanıcılara, ilgili yazılım için Nebim Application Expert (NAE) Sertifikası vermektedir.

Eğitim Takvimi

Nebim, e-Haber'i düzenli olarak Nebim kullanıcılarına, iş ortaklarına ve iletişime geçtiği abonelere göndermektedir. Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin, Üye olun. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ve üyelikten ayrılmak için tıklayın. Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin. Copyright © 2013 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, Halojen, Nebimextra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların tescilli markalarıdır. Nebim bu mesajı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve mesajın içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu mesajdaki içerik teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, mesajın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.