Nebim
30 Temmuz 2013
Röportajlar

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu: "Yolumuza Nebim V3 ile devam etme kararı aldık."

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu: "Yolumuza Nebim V3 ile devam etme kararı aldık."

%100 Türk sermayesi ile kendi markalarını yaratan, modayı bir yaşam stili halini getiren ve 1986 yılında DAMAT markası ile erkek hazır giyim sektörüne adım atan ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, perakendecilik alanında faaliyet gösteren marka ve şirketlerinde Nebim V3 ERP'yi tercih etme nedenlerini bizlerle paylaştı. Nebim Winner'dan Nebim V3'e geçiş sürecini değerlendiren Orakçıoğlu görüşlerini "Hızlı uyarlanabilir yapısı ve çoklu dil desteği özellikleri nedeni ile Nebim V3 ERP'yi tercih ettik." şeklinde belirtti

Yazının devamı için tıklayınız.

B&G Store Genel Müdürü Seyid Nebati: "Müşteri ilişkilerimizi ve ürün gelişimimizi daha iyi analiz edebilmek ve sonuç odaklı ilerleyebilmek için Nebim V3'ü seçtik."

B&G Store Genel Müdürü Seyid Nebati: "Müşteri ilişkilerimizi ve ürün gelişimimizi daha iyi analiz edebilmek ve sonuç odaklı ilerleyebilmek için Nebim V3'ü seçtik."

2000 yılında Türkiye'nin en köklü çocuk giyim markası olma ve bu alanda tasarım olgusunu ve kaliteyi ön planda tutan bir yaklaşımı sergilemek adına yola çıkan, kendi üretimi olan Riccione ve Nebbati bb koleksiyonlarının yanı sıra dünya modasının çocuk giyim sektöründeki Patrizia Pepe, Baby Graziella, Phard Bebe, Zu Elements, Mariella Burani ve Bikkembergs gibi dünyanın en önde gelen markalarının çocuk line'larını da aynı çatı altında toplayan, sektörünün lider firmalarından B&G Store Genel Müdürü Seyit Nebati; 13 yıl içerisindeki gelişim ve değişimlerini, bu değişim sürecinde Nebim çözümlerinin rolünü ve Nebim V3 ERP'yi tercih etme nedenlerini bizlerle paylaştı.


Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim'den Haberler
Nebim, e-Fatura Uygulamasına Hazır Nebim, e-Fatura Uygulamasına Hazır

Nebim; elektronik fatura kapsamına giren mükelleflerin alım ve satım işlemlerine ilişkin fatura işlemlerini Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından öngörülen
standartlarda ve düzende yapabilmelerini sağlamak üzere, Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımları için e-fatura uygulamalarını hazırladı.


Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Planet'e Katılamadıysanız Nebim Planet 2013 Videolarını İzleyebilirsiniz Nebim Planet'e Katılamadıysanız Nebim Planet 2013 Videolarını İzleyebilirsiniz

Perakendeci, toptancı ve üretici firmalara yönelik Kurumsal Kaynak Planlama çözümleriyle sektörün lider yerli yazılım şirketi konumunda olan "Nebim", müşterileri ve çözüm ortaklarının katılımıyla Nebim Planet 2013 etkinliğini bu yıl da İstanbul'da gerçekleştirdi. Türkiye'nin lider ERP yazılım üreticisi ve uygulayıcısı konumunda olan Nebim, müşterileri ve çözüm ortaklarıyla bir araya geldiği "Nebim Planet" etkinliğini, 14 Mayıs'ta Grand Hyatt İstanbul'da gerçekleştirdi. Yaklaşık 350 Nebim müşterisi ve çözüm ortağının katıldığı etkinlikte; Dagi, Damat-Tween/D'S Damat, İpekyol ve Süvari gibi sektörlerinde lider firmaların yöneticileri, Nebim V3 ERP yazılımı ile ilgili başarı hikayelerini ve görüşlerini sundular. Etkinliğe ait videoları yazının devamında bulabilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ile Ürünlerin Tüm Aşamalarının A'dan Z'ye Yönetimi – Gözden Geçirme Nebim V3 ile Ürünlerin Tüm Aşamalarının A'dan Z'ye Yönetimi – Gözden Geçirme
 

Nebim e-Haber'in bu sayısında Gözden Geçirme anlatılacaktır. Nebim V3 Gözden Geçirme ile  sezon ortasında bütçe, geçen yıl, gerçekleşen karşılaştırmalı analizleri yaparak ürün ve satış kanalı karlılığını anlık olarak izlenebilmesi sağlayabilirsiniz. Nebim V3 İş Zekası ile firmalar; hangi ürün kategorilerinin iyi ya da kötü sattıklarını, müşterilerin ürün çeşitliliğine ve fiyat değişikliklerine tepkilerini, indirimlerin ürünlerin stok devir hızlarına ve brüt marjlarına etkilerini, ya da ürünlerin tedarik sürelerinin ne oldukları gibi birçok detayı bütçe, geçen yıl, gerçekleşen karşılaştırmalı analiz ederek, hızlı kararlar verebilirler. 

Yazının devamı için tıklayınız.

Gelecek Etkinlikler
Nebim, APRCE 2013’e Katılıyor, 23-26 Eylül 2013 Nebim, APRCE 2013’e Katılıyor, 23-26 Eylül 2013

NAsya Pacific bölgesinden 17 ülkenin perakendecilerini İstanbul’da buluşturan APRCE 2013, 23-26 Eylül 2013 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Serdi Saray’ında gerçekleşiyor. Asya-Pasifik bölgesinde yer alan Türkiye dahil 17 ülkenin perakende derneklerini bir araya getiren 1989 tarihinde kurulmuş Asya’daki tek Perakende Federasyonu olan Fabra önderliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte Nebim’de yerini alıyor. Katılımcı firmalar ziyaretçiler ile hem fuar alanında hem de gerçekleşecek konferans alanında buluşabilecekler. Nebim çözümleri hakkında bilgi edinmek isteyen katılımcılar, Nebim standını ziyaret edip, Nebim uzmanları ile birebir görüşme fırsatını da yakalayabilirler. Stant No: 106

Yazının devamı için tıklayınız.


 
Nebim, Perakende Günleri 2013'te Yerini Alıyor, 20-21 Kasım 2013 Nebim, Perakende Günleri 2013'te Yerini Alıyor, 20-21 Kasım 2013  

Perakende sektörünün en büyük buluşması olan Perakende Günleri 2013, 20-21 Kasım'da Lütfi Kırdar, İstanbul'da gerçekleşiyor.

Perakende Günleri çatısı altında iki gün boyunca Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı, İstanbul Perakende Fuarı ve Perakende Güneşi Ödülleri töreni gerçekleştiriliyor. Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacıların yer aldığı organizasyonda Nebim'de her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini alıyor. Nebim ürün uzmanları ile fikir alışverişi yapmak ve detaylı demoları izleme fırsatını yakalamak isteyen katılımcılar Nebim standını ziyaret edebilirler. Stant No: A01

Yazının devamı için tıklayınız.

Eğitimler
Ağustos 2013

Nebim eğitimleri; Kasiyerlikten Mağaza Müdürlüğüne, Ürün Yöneticiliğinden Bilgi İşlem Uzmanlığına kadar birçok alanda kariyer yapmak isteyen bireysel adaylara ve firmalarında Nebim yazılımlarını uzman düzeyde yönetebilmeyi hedefleyen deneyimli kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Eğitimlerin sonunda elde edilebilecek Temel Kullanıcı veya Nebim Application Expert (NAE ) sertifikasyonlarının faydaları Eğitim ve Sertifikasyon sayfasında özetlenmektedir.

Temel Kullanıcı Eğitimlerinde Nebim V3, Nebim Winner ve Üretim yazılımları için eğitim verilirken, Uzmanlık Eğitimlerinde de Bilgi İşlem, Ürün Yönetimi, Satın Alma, Depo Yönetimi, Satış Kanalları, Finans Yönetimi, Muhasebe, Sabit Kıymetler, Mağaza Yönetimi, İK, Bordro, Satılan Malın Maliyeti, İndirim Kampanyaları, Rapor Geliştirme ve Üretim gibi konularda eğitimler verilmekte ve bu eğitimler sonunda uzmanlık sertifikasyon sınavları yapılmaktadır.

Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsiz olup, aynı zamanda Nebim yazılımları kullanan firmalar için Temel Kullanıcı ve Uzmanlık Eğitimlerinde %60a varan indirimli fiyat avantajı sunulmaktadır.

Ayrıca; yeni Nebim V3 versiyonları ile gelen yenilikleri Nebim V3 kullanıcılarına tanıtmak amaçlı yeni versiyon eğitimleri düzenlenmektedir. Nebim V3 Versiyon Yenilikleri Eğitimleri, NebimExtra Versiyon Güncelleme ve Destek anlaşması olan firmalar ve uyarlama projesi devam etmekte olan Nebim V3 kullanıcıları için ücretsizdir.

Nebim; Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımlarında uzmanlaşmış ve uzmanlıklarını sertifikasyon sınavlarında kanıtlayan kullanıcılara, ilgili yazılım için Nebim Application Expert (NAE) Sertifikası vermektedir.

Eğitim Takvimi

Nebim, e-Haber'i düzenli olarak Nebim kullanıcılarına, iş ortaklarına ve iletişime geçtiği abonelere göndermektedir. Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin, Üye olun. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ve üyelikten ayrılmak için tıklayın. Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin. Copyright © 2013 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, Halojen, Nebimextra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların tescilli markalarıdır. Nebim bu mesajı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve mesajın içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu mesajdaki içerik teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, mesajın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.